Τα νέα μας

γιγνεσθαι | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Βιωματικό 2023

Βιωματικό 2023

Συντάκτης: Θανάσης Ν. Μανιάτης

Άλλο ένα βιωματικό σεμινάριο του Γίγνεσθαι, με θέμα αυτή τη φορά το ανθρώπινο θάρρος και την ευαλωτότητα, έφτασε στο τέλος του. Πολλά, ανάμεικτα συναισθήματα και σκέψεις συνόδευσαν την ομάδα σε ένα διαρκές μοίρασμα που μεταμόρφωσε το σεμινάριο σε μια από τις πιο δυνατές και συγκινητικές εμπειρίες που έχουμε ζήσει στο Γίγνεσθαι. Όσες και όσοι δεν ήσασταν μαζί μας, μας λείψατε πραγματικά!

Μοιραστείτε το άρθρο:

Αναζητήστε εδώ παλαιότερα άρθρα ή ανακοινώσεις

Συμπληρώστε στον παρακάτω χώρο τον τίτλο (ή μόνο ένα μέρος του τίτλου) από το άρθρο ή την ανακοίνωση που σας ενδιαφέρει και αναζητήστε το/την σε παλαιότερες αναρτήσεις μας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμπληρώστε στον παρακάτω χώρο το προσωπικό σας email και μείνετε συντονισμένοι & συντονισμένες με τα τελευταία νέα μας!

Περισσότερα άρθρα

Συνομιλίες με αφορμή το νέο βιβλίο του Θανάση Γεωργά

Με μεγάλη χαρά η Ευγενία Γεωργαντά, Psy.D., ECP, συνιδρύτρια, εκπαιδεύτρια και επόπτρια της Ελληνικής Εταιρείας Υπαρξιακής Ψυχολογίας, μαζί με πολλούς από τους εκπαιδευτές, σπουδαστές και αποφοίτους του Γίγνεσθαι, συμμετείχαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Γεωργά «Ο Μπάμπης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιουνίου του 2024, στο κτίριο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Μιλώντας από καρδιάς, συμμετέχοντες και συμμετέχουσες, με τις προσφωνήσεις και τις ομιλίες τους, ανέδειξαν την επίκαιρη πάντα ανάγκη για μια φαινομενολογική-υπαρξιακή προοπτική στην ψυχοθεραπεία, εξετάζοντας τόσο τα οντολογικά δεδομένα της ανθρώπινης ύπαρξης όσο και…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αποχαιρετώντας το 5ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 5ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία, που πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Μαΐου του 2024 στην Κωνσταντινούπολη. Χτίζοντας γέφυρες, το θέμα του Συνεδρίου και μάλλον και το όλο θέμα της ύπαρξης. Οι παρουσιάσεις και τα εργαστήρια ήταν γεμάτα από τις έννοιες της σύνδεσης, της σχέσης, της ανθρώπινης επαφής και απόκρισης. Οι γέφυρες ενώνουν λαούς, ανθρώπους, χώρες, κι εμείς βρεθήκαμε σε μια πόλη όπου ενώνεται η Ανατολή με την Δύση. Οι γέφυρες βρίσκονται και εντός μας. Άλλες τις χτίζουμε μέρα μέρα, κι άλλες προσπαθούμε να τις γκρεμίσουμε μοχθώντας και επιμένοντας, για να μπορέσουμε να χτίσουμε νέες και πιο σταθερές.…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ